Tietoa meistä

Tietoa meistä

Kaikki alkoi varsin yleisestä ongelmasta - mudasta. Märästä, sottaisesta ja likaisesta mudasta. Muck Bootin perustajat päättivät löytää keinon, kuinka jalat saadaan pidettyä kuivina noissa ikävissä olosuhteissa. Tavoitteena oli kehittää suojaavimmat, mukavimmat ja luotettavimmat saappaat maan päällä - olosuhteista riippumatta. The Original Muck Boot Company® pystyi vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin tarjoamalla 100% vedenpitäviä saappaita ja kenkiä, jotka kestävät kaikkein mutaisimmatkin haasteet kaikkina vuodenaikoina.

Viimeisen kahden vuosikymmenen aikana Muck Boot on innovoinut, suunnitellut ja testannut tuotteitaan kaikissa elementeissä, sillä vuodenaikoja on enemmän kuin neljä. Siksi tuotteet on suunniteltu suoriutumaan kaikista eteen tulevista haasteista, kaikissa tilanteissa - jotta sinä voit pysyä aktiivisena, kuivana, suojattuna ja omalla mukavuusalueellasi säästä riippumatta.

Muck Boot on syntynyt aidosta tarpeesta, ja vielä tänäkin päivänä Muck Boot on synonyymi lujille, kestäville ja laadukkaille työsaappaille. Nykyään valikoimaan kuuluu erityisiä metsästysjalkineita, tyylikkäitä kaupunkiin sopivia nilkkureita ja matalia kenkiä, sekä Suomen paukkupakkaset kesyttäviä talvisaappaita.

Muck Bootin tuotteet ovat aina 100% vedenpitäviä, mukavia ja hyvin suojaavia. Korkealaatuisesta neopreenista ja kumista valmistetut jalkineet ovat poikkeuksellisen miellyttävät myös pitkäaikaisessa käytössä. Ne eivät pelkää vaikeitakaan sääoloja - aivan kuten et sinäkään.