Muck Boot Mudder Moss

Muck Boot Mudder Moss

Muck Boot Mudder on todellinen työjalkine kovaan käyttöön. Tukeva kantakuppi, erinomainen istuvuus, luistamaton pohja pistosuojalla, loistava kemikaalien sietokyky sekä turvakärki ovat vain muutamia ominaisuuksia, jotka tekevät Muck Boot Mudderista legendaarisen.

Pohjallinen

bioDEWIX™ antimikrobinen NZYM™-pohjallinen

Saappaan korkeus (koko 42)

n. 38cm

Välipohja

Memory Foam

Kokovalikoima

39 - 47

Ulkopohja

Kestävä kumipohja

100 % vedenpitävä

Muck Boot ei tee kompromisseja vedenpitävyyden suhteen. Voit aina luottaa siihen, että saappaasi ovat 100% vedenpitävät kaikissa olosuhteissa.

Parempaa suojausta pehmeän ja joustavan kumiseoksen ansiosta

Muck Boot Mudderin materiaalina on erityinen kumiseos, joka on pehmeää ja joustavaa. S5-sertifioidut saappaat ovat turvalliset käyttää niin ominaisuuksiensa kuin materiaaliensakin osalta.

Öljyä, kaasuja ja kemikaaleja sietävä pohjamateriaali

Muck Boot Mudderin pohja sietää öljyjä, kaasuja ja kemikaaleja erinomaisesti, minkä vuoksi ne ovat täydelliset työsaappaat esimerkiksi maatiloilla.

bioDEWIX™ Dry antimikrobinen pohjallinen sekä NZYM™ -teknologian hajun- ja kosteudenpoisto

Antimikrobinen pohjallinen yhdessä NZYM™ -teknologian avulla pitävät kosteuden poissa ja ikävät hajut loitolla, vaikka käyttäisit saappaita päivittäin.

Turvakärki

Varpaiden turvana on komposiittikärki, joka on terästä kevyempi materiaali, mutta suojaa silti käyttäjän jalkoja iskuilta ja puristumiselta. Ei huolta, mukavuudesta ei silti ole tingitty.