Muck Boot Derwent II

Muck Boot Derwent II

Pitävällä pohjalla varustetut monikäyttöiset saappaat haastaviin vuodenaikoihin ja olosuhteisiin. Nämä saappaat eivät pelkää mutaa tai vettä, sillä niiden pohja on pitävä myös liukkailla alustoilla voimakkaan kuvioinnin ansiosta.

Neopreeni

4mm CR Flex-Foam

Pohjallinen

Vuori

Hengittävä PK mesh-vuori

Saappaan korkeus (koko 42)

n. 35cm

Välipohja

Teräsvahvike

Kokovalikoima

39 - 46

Ulkopohja

Kestävä kumipohja

Mukavuusalue

0°C – 18°C

100 % vedenpitävä

Muck Boot ei tee kompromisseja vedenpitävyyden suhteen. Voit aina luottaa siihen, että saappaasi ovat 100% vedenpitävät kaikissa olosuhteissa.

4 mm:n neopreenivuori takaa joustavuuden

Keskipaksu ja joustava neopreenivuori on omiaan tuomaan lämpöä ilman, että jalan liikkuvuus kärsii. Joustavasti istuva varren yläosa pitää lämmön kengän sisällä, mutta neopreenivuoren ansiosta kosteus poistuu tehokkaasti, jolloin jalkasi pysyvät kuivina ja lämpiminä myös aktiivisessa liikkeessä.

Hengittävä sisävuori

Hengittävän PK mesh -sisävuoren ansiosta lämpö ja kosteus pääsevät haihtumaan kengistä tehokkaasti, minkä ansiosta jalkasi pysyvät kuivina kesähelteilläkin.

Teräsvahvike antaa lisätukea

Jalkaholvin alle sijoitettu teräsvahvike ei ainoastaan tee saappaiden pohjasta tukevamman kävellä, vaan sen avulla voit painaa esimerkiksi lapion maahan ilman, että jalkapohjasi ovat koetuksella. Erinomainen innovaatio puutarhan ja maatilan töiden tekemiseen.

Pohjan muotoilu on ihanteellinen kevyeen käyttöön mutaisissa ja märissä ympäristöissä

Saappaiden pohja on suunniteltu siten, että se on samanaikaisesti riittävän pitävä työskentelyyn, mutta silti kevyt ja miellyttävä kävellä. Puutarhatyöt ja koiran ulkoilutus metsäpoluilla hoituvat yhtä vaivatta.