Muck Boot Women's Apex Mid Zip Black/White

Muck Boot Women's Apex Mid Zip Black/White

Korkealaatuinen ja tyylikäs nilkkapituinen saapas retkeilyyn, ulkoiluun, puutarhaan ja vaikka kaupunkikävelyihin märällä kelillä. Rullaava mutta jämäkkä ja pitävä pohja tekee tästä jalkineesta erittäin luotettavan märillä poluilla, rantakaislikoissa ja mättäillä.

Neopreeni

5mm CR Flex-Foam

Pohjallinen

Memory Foam

Vuori

Hengittävä mesh-vuori

Saappaan korkeus (koko 42)

n. 19cm

Välipohja

EVA välipohja

Kokovalikoima

36 - 42

Ulkopohja

Kestävä kumipohja

Mukavuusalue

-0°C – 18°C

100 % vedenpitävä

Muck Boot ei tee kompromisseja vedenpitävyyden suhteen. Voit aina luottaa siihen, että saappaasi ovat 100% vedenpitävät kaikissa olosuhteissa.

5 mm:n neopreenivuori takaa joustavuuden

Paksu ja joustava neopreenivuori on omiaan tuomaan lämpöä ilman, että jalan liikkuvuus kärsii. Joustavasti istuva varren yläosa pitää lämmön kengän sisällä, mutta neopreenivuoren ansiosta kosteus poistuu tehokkaasti, jolloin jalkasi pysyvät kuivina ja lämpiminä myös aktiivisessa liikkeessä.

Kaksikerroksinen EVA-välipohja

EVA-välipohjan kaksikerrosrakenne takaa mukavuuden, mutta myös tukevan ja rullaavan askeleen aamusta iltaan. Nerokas EVA-välipohja vaimentaa myös iskut tehokkaasti.

Ensiluokkaiset YKK-vetoketjut

Korkealaatuiset YKK-vetoketjut lukittuvat yläasentoon, jolloin ne eivät pääse avautumaan itsestään edes pitkillä kävelylenkeillä. Sen lisäksi ne ovat vedenpitävät, aivan kuten Muck Bootien kuuluukin olla.

bioDEWIX™ Dry antimikrobinen pohjallinen sekä NZYM™ -teknologian hajun- ja kosteudenpoisto

Antimikrobinen pohjallinen yhdessä NZYM™ -teknologian avulla pitävät kosteuden poissa ja ikävät hajut loitolla, vaikka käyttäisit saappaita päivittäin.