Muck Boot Arctic Pro

Muck Boot Arctic Pro

Tukeva ja lämmin saapas äärimmäiseen kylmyyteen ja pitkille passipäiville. Muck Boot Arctic Pro on suunniteltu kestämään arktisia, jopa -50°C pakkasia, joten ne ovat täydelliset kengät suomalaiselle latvalinnustajalle tai loppukauden hirvenmetsästäjälle.

Neopreeni

8mm CR Flex-Foam

Pohjallinen

2mm vaahtoeristys

Vuori

Lämmin fleecevuori

Saappaan korkeus (koko 42)

n. 43cm

Välipohja

Kevyt EVA välipohja

Kokovalikoima

38 - 47

Ulkopohja

Bob-Tracker muotoiltu ulkopohja

Mukavuusalue

-50°C – -1°C

100 % vedenpitävä

Muck Boot ei tee kompromisseja vedenpitävyyden suhteen. Voit aina luottaa siihen, että saappaasi ovat 100% vedenpitävät kaikissa olosuhteissa.

8 mm:n neopreenivuori takaa joustavuuden

Paksu ja joustava neopreenivuori on omiaan tuomaan lämpöä ilman, että jalan liikkuvuus kärsii varren pituuden vuoksi. Joustavasti istuva varren yläosa pitää lämmön kengän sisällä, mutta neopreenivuoren ansiosta kosteus poistuu tehokkaasti, jolloin jalkasi pysyvät kuivina ja lämpiminä myös aktiivisessa liikkeessä.

Lämpöfoami pohjallisen alla pitää varpaat lämpiminä

Pohjallisen alla on erityinen lämpöfoami, joka eristää jalat tehokkaasti kylmyydeltä ja pitää varpaat lämpiminä pitkien loppukauden passipäivien ajan. 2 mm paksu eristekerros on ohut ja huomaamaton käytössä, mutta huomaat sen tehokkuuden kovilla pakkasilla.

Jämäkkä, luja ja kestävä pohja

Lujatekoinen pohja on tukeva ja pitävä mutaisillakin poluilla. Bob-Tracker valettu ulkopohja on kestävä, tukeva ja pitävä erityisen kuvionsa ansiosta.

Kevyt EVA-välipohja

Kevyen välipohjansa ansiosta nämä talvisaappaat eivät todellakaan ole raskaat kävellä. Se säilyttää muotonsa ja pehmeytensä myös pakkasilla, jotta askeleesi tuntuisivat miellyttäviltä kaikissa olosuhteissa.