Muck Boot Arctic Sport High

Muck Boot Arctic Sport High

Kylmä syksy, loskainen alkutalvi ja märkä ja mutainen kevät ovat juuri niitä olosuhteita, joissa Muck Boot Arctic Mid on kuin kotonaan. Lämmin sisävuori ja erittäin pitävä pohja tekevät niistä kaikkien vuodenaikojen saappaat.

Neopreeni

5mm CR flex foam

Pohjallinen

2mm vaahtoeristys

Vuori

Lämmin fleecevuori

Saappaan korkeus (koko 42)

n. 42cm

Välipohja

Kevyt EVA välipohja

Kokovalikoima

38 - 48

Ulkopohja

MS1 muotoiltu ulkopohja

Mukavuusalue

-40°C – 4°C

100 % vedenpitävä

Muck Boot ei tee kompromisseja vedenpitävyyden suhteen. Voit aina luottaa siihen, että saappaasi ovat 100% vedenpitävät kaikissa olosuhteissa.

Erittäin tukeva ulkopohja

MS1-valettu ulkopohja on vahva ja kestävä, ja takaa maksimaalisen suojan ja vakauden. Äärimmäiset olosuhteet vaativat äärimmäistä pitoa ja luotettavuutta.

5 mm CR flex foam

Nelikerroksinen joustovuori saappaan sisällä pitää jalkasi kuivina ja lämpiminä ankarissa talviolosuhteissa. Lisäeristeenä toimiva fleecevuori auttaa myös siirtämään kosteutta kengän sisältä.

2 mm vaahtoeristys nilkassa

Nilkkaan sijoitettu foamieristys tuo lisälämpöä nivelille, edesauttaen myös varpaiden verenkiertoa. Lisäeristeen ansiosta saappaat ovat myös tukevammat kuin perinteiset huopakumisaappaat.

Kaksoisvahvikkeet nilkassa ja kantapäässä

Saappaiden tulee kestää kulutusta. Juuri siksi Muck Boot Arctic Sport High:ssa on kaksoisvahvike nilkassa ja kantapäässä.