Muck Boot Outscape Low

Muck Boot Outscape Low

Kevyt jalkine puutarhaan, koiran ulkoilutukseen tai yleisesti sadepäivien varalle. 100% vedenpitävyys ja vaimennettu välipohja tuovat Muck Boot Outscapen käyttömukavuuden omalle tasolleen. Lenkkitossun tuntuma, Muck Bootin suorituskyky!

Välipohja

Kevyt vaahto-välipohja

Neopreeni

Pohjallinen

bioDEWIX™ antimikrobinen NZYM™-pohjallinen

Vuori

Saappaan korkeus (koko 42)

Kokovalikoima

39 - 46

Ulkopohja

Guarden kärki ja kanta

Mukavuusalue

100 % vedenpitävä

Muck Boot ei tee kompromisseja vedenpitävyyden suhteen. Voit aina luottaa siihen, että saappaasi ovat 100% vedenpitävät kaikissa olosuhteissa.

Guarden -kumivahvike kärjessä ja kannassa pidentää käyttöikää

Kengän kärki sekä kantapää on varustettu kumivahvikkeella, jotka suojaavat sitä kulumiselta. Näin voit olla varma siitä, että lempikenkäsi kestävät käytössä vielä pitkään, säästä riippumatta.

Memory Foam -välipohjarakenne

Memory Foam -välipohja myötäilee jalkaterän muotoja ja on sen vuoksi äärimmäisen mukava aamusta iltaan. Välipohjan rakenteen kaksi eri kovuutta tuovat mukavuuden lisäksi jämäkkyyttä ja rullaavuutta jokaiselle askeleelle.

Joustava ja kestävä Muckskin

Muck Boot Outscape on valmistettu joustavasta Muckskin-neopreenista, joka myötäilee jalkaterää ja pitää sen tukevasti paikoillaan kengässä. Neopreeni on pinnoitettu hankauskestävällä kumipinnoitteella, joka suojaa neopreenia vaurioilta. Sen ansiosta kenkäsi kestävät käyttöä päivästä toiseen.

bioDEWIX™ Dry antimikrobinen pohjallinen sekä NZYM™ -teknologian hajun- ja kosteudenpoisto

Antimikrobinen pohjallinen yhdessä NZYM™ -teknologian avulla pitävät kosteuden poissa ja ikävät hajut loitolla, vaikka käyttäisit saappaita päivittäin.