Muck Boot Men's Arctic Ice Tall AGAT

Muck Boot Men's Arctic Ice Tall AGAT

Talviolosuhteet voivat olla arvaamattomat, mutta kenkien ei kuulu sitä olla. Muck Boot Arctic Ice Arctic Grip All Terrain, eli AGAT, on synonyymi suorituskykyisille talvisaappaille. Nämä kovaan käyttöön suunnitellut saappaat on varustettu 8 mm paksulla neopreenisisäkengällä, jossa on lisänä fleecevuori parempaa lämpökerrointa ajatellen. Saappaiden pohja on Vibram Arctic Grip All Terrain -teknologiaa, joka takaa pitävyyden niin märissä kuin kuivissakin olosuhteissa. Muck Boot Arctic Ice -saappailla voit kulkea jäisilläkin poluilla itsevarmasti ja luottavaisin mielin.

Neopreeni

8mm CR Flex-Foam

Pohjallinen

bioDEWIX™ antimikrobinen NZYM™-pohjallinen

Vuori

Lämmin fleecevuori

Saappaan korkeus (koko 42)

n. 40cm

Välipohja

Kevyt EVA välipohja

Kokovalikoima

39 - 48

Ulkopohja

Kumi-EVA -pohja

Mukavuusalue

-50°C – -1°C

100 % vedenpitävä

Muck Boot ei tee kompromisseja vedenpitävyyden suhteen. Voit aina luottaa siihen, että saappaasi ovat 100% vedenpitävät kaikissa olosuhteissa.

Sisäkenkä 8 mm:n neopreenia fleecevuorella

Saappaat on kauttaaltaan lämpövuorattu 8 mm paksulla neopreenisisäkengällä, jossa on lisäeristeenä fleecevuori. Jalkasi pysyvät kuivina ja lämpiminä myös kovimmilla pakkasilla, eikä aktiivisen liikkumisen aiheuttama hikoilu tuota ongelmia tehokkaan kosteudenpoiston ansiosta.

Vibram® Arctic Grip™ All Terrain: parasta pitoa märillä ja kuivilla alustoilla

Vibram AGAT -pohja on pettämättömän pitävä niin märillä kuin kuivillakin alustoilla. Älä anna talven yllättää sinua, vaan luota saappaidesi suorituskykyyn alustasta riippumatta.

bioDEWIX™ Dry antimikrobinen pohjallinen sekä NZYM™ -teknologian hajun- ja kosteudenpoisto

Antimikrobinen pohjallinen yhdessä NZYM™ -teknologian avulla pitävät kosteuden poissa ja ikävät hajut loitolla, vaikka käyttäisit saappaita päivittäin.

Kevyt välipohja

Kevyen välipohjansa ansiosta nämä talvisaappaat eivät todellakaan ole raskaat kävellä. Se säilyttää muotonsa ja pehmeytensä myös pakkasilla, jotta askeleesi tuntuisivat miellyttäviltä kaikissa olosuhteissa.