Muck Boot Weekend Musta

Muck Boot Weekend Musta

Keskipituiset saappaat lämpimällä fleecevuorella ja joustavalla varrella, jotta jalkasi eivät palelisi edes kovimmilla pakkasilla. Viikonloppureissujen ykkösjalkine aina, kun keli ei ole ihanteellinen.

Neopreeni

5mm CR Flex-Foam

Mukavuusalue

-30°C – 10°C

Vuori

Lämmin fleecevuori

Saappaan korkeus (koko 42)

n. 29cm

Välipohja

EVA välipohja

Kokovalikoima

37 - 43

Ulkopohja

Kestävä kumipohja

100 % vedenpitävä

Muck Boot ei tee kompromisseja vedenpitävyyden suhteen. Voit aina luottaa siihen, että saappaasi ovat 100% vedenpitävät kaikissa olosuhteissa.

4 mm:n neopreenivuori takaa joustavuuden

Keskipaksu ja joustava neopreenivuori on omiaan tuomaan lämpöä ilman, että jalan liikkuvuus kärsii. Joustavasti istuva varren yläosa pitää lämmön kengän sisällä, mutta neopreenivuoren ansiosta kosteus poistuu tehokkaasti, jolloin jalkasi pysyvät kuivina ja lämpiminä myös aktiivisessa liikkeessä.

Kevyt EVA-välipohja

Kevyt, iskut vaimentava EVA-välipohja pitää askeleet kevyinä kylminä syys- ja kevätpäivinäkin. Se säilyttää muotonsa ja pehmeytensä myös kylmissä keleissä koko pitkän päivän, minkä ansiosta jalkasi eivät väsy niin herkästi.

Pohja on suunniteltu kovalle alustalle

Pohjan rakenne ja muotoilu on suunniteltu siten, että kengät ovat erittäin mukavat mutta myös pitävät kovilla alustoilla. Kevyeen käyttöön tarkoitetut saappaat ovat itsekin erittäin kevyet, mutta siitä huolimatta varsin suorituskykyiset jopa kovalla pakkasella.