Muck Boot Arctic Ice Mid Grip Lady AGAT

Muck Boot Arctic Ice Mid Grip Lady AGAT

Parasta pitoa ja lämpökerrointa naisille. Muck Boot Arctic Ice Mid Grip Lady AGAT sietää kaikkia olosuhteita ongelmitta, mukaan lukien paukkupakkaset. Talvi voi olla arvaamaton, mutta kenkien ei kuulu sitä olla. Nämä saappaat kestävät syksyn nollakeleistä sydäntalven hyytäviin pakkasiin.

Neopreeni

5mm CR Flex-Foam

Pohjallinen

Comfort-pohjallinen

Vuori

Lämmin fleecevuori

Saappaan korkeus (koko 42)

n. 31cm

Välipohja

EVA välipohja

Kokovalikoima

36 - 43

Ulkopohja

Vibram® Arctic Grip ja XS Trek Evo

Mukavuusalue

-40°C – 4°C

100 % vedenpitävä

Muck Boot ei tee kompromisseja vedenpitävyyden suhteen. Voit aina luottaa siihen, että saappaasi ovat 100% vedenpitävät kaikissa olosuhteissa.

5 mm:n neopreenivuori takaa joustavuuden

Saappaat on kauttaaltaan lämpövuorattu 8 mm paksulla neopreenisisäkengällä, jossa on lisäeristeenä fleecevuori. Jalkasi pysyvät kuivina ja lämpiminä myös kovimmilla pakkasilla, eikä aktiivisen liikkumisen aiheuttama hikoilu tuota ongelmia tehokkaan kosteudenpoiston ansiosta.

Vibram® Arctic Grip™ All Terrain: parasta pitoa märillä ja kuivilla alustoilla

Vibram AGAT -pohja on pettämättömän pitävä niin märillä kuin kuivillakin alustoilla. Älä anna talven yllättää sinua, vaan luota saappaidesi suorituskykyyn alustasta riippumatta.

bioDEWIX™ Dry antimikrobinen pohjallinen sekä NZYM™ -teknologian hajun- ja kosteudenpoisto

Antimikrobinen pohjallinen yhdessä NZYM™ -teknologian avulla pitävät kosteuden poissa ja ikävät hajut loitolla, vaikka käyttäisit saappaita päivittäin.

Kevyt välipohja

Kevyen välipohjansa ansiosta nämä talvisaappaat eivät todellakaan ole raskaat kävellä. Se säilyttää muotonsa ja pehmeytensä myös pakkasilla, jotta askeleesi tuntuisivat miellyttäviltä kaikissa olosuhteissa.