Muck Boot Excursion Ankle

Muck Boot Excursion Ankle

Kevyet ja nilkkapituiset saappaat sopivat niin kaupunkiin kuin metsäänkin. Tyylikkäät Muck Boot Excursion Ankle -saappaat pitävät jalkasi kuivina ja lämpiminä jokapäiväisessä käytössä työssä, vapaa-ajalla ja liikenteessä.

Neopreeni

5mm CR Flex-Foam

Pohjallinen

etc® Pehmuste vähentää kitkaa

Vuori

Lämmin fleece vuori

Saappaan korkeus (koko 42)

n. 22cm

Välipohja

Kevyt EVA välipohja

Kokovalikoima

40 - 47

Ulkopohja

Kumi-EVA -pohja

Mukavuusalue

-40°C – 4°C

100 % vedenpitävä

Muck Boot ei tee kompromisseja vedenpitävyyden suhteen. Voit aina luottaa siihen, että saappaasi ovat 100% vedenpitävät kaikissa olosuhteissa.

Viilentävä XpressCool-sisävuori

Viilentävä XpressCool-sisävuori tuo lisää käyttömukavuutta, sillä sen ansiosta jalkasi eivät hikoile kesähelteessäkään samalla tavalla kuin perinteisissä kumisaappaissa. XpressCool-vuori siirtää kosteuden pois ja antaa jalkojesi hengittää.

Pitävä, kuminen EVA-pohja

Erittäin pitävä, tukeva ja rullaava EVA-pohja on suunniteltu pitämään askeleesi vakaina kaikissa sääolosuhteissa. Yhdessä muotoillun EVA-välipohjan kanssa Muck Boot -saappaiden istuvuus on erinomainen, minkä ansiosta ne ovat mukavat jalassa vielä päivän päätteeksikin.

Nilkkurimalli sormilenkillä, jonka avulla kengät on helppo laittaa jalkaan

Kengän matalamman varren ansiosta se on erittäin monikäyttöinen työ- ja vapaa-ajan jalkine. Sormilenkin avulla saappaat saa sujautettua kevyesti ja vaivatta jalkaan. Matalampi varsi ei rajoita liikkumista, minkä vuoksi kengät ovat mukavat aamusta iltaan.

Ulkopohja on suunniteltu kevyeen käyttöön kovilla alustoilla

Puutarhatyöt, ulkoilut merkityillä poluilla ja työmatkat kaupunkiympäristössä onnistuvat erinomaisesti näillä kevyeen käyttöön suunnitelluilla jalkineilla. Kevyt pohja on silti pitävä ja rullaava, joten mukavuudesta ei ole tingitty.