Muck Boot Arctic Sport Mid

Muck Boot Arctic Sport Mid

Kylmä syksy, loskainen alkutalvi ja märkä ja mutainen kevät ovat juuri niitä olosuhteita, joissa Muck Boot Arctic Mid on kuin kotonaan. Lämmin sisävuori ja erittäin pitävä pohja tekevät niistä kaikkien vuodenaikojen saappaat.

Neopreeni

5mm CR Flex-Foam

Pohjallinen

2mm vaahtoeristys

Vuori

Lämmin fleecevuori

Saappaan korkeus (koko 42)

n. 33cm

Välipohja

Kevyt EVA välipohja

Kokovalikoima

38 - 47

Ulkopohja

MS1 muotoiltu ulkopohja

Mukavuusalue

-40°C – 4°C

100 % vedenpitävä

Muck Boot ei tee kompromisseja vedenpitävyyden suhteen. Voit aina luottaa siihen, että saappaasi ovat 100% vedenpitävät kaikissa olosuhteissa.

Sisäkenkä 5 mm:n neopreenia fleecevuorella

Saappaat on kauttaaltaan lämpövuorattu 5 mm paksulla neopreenisisäkengällä, jossa on lisäeristeenä fleecevuori. Jalkasi pysyvät kuivina ja lämpiminä myös pakkasilla, eikä aktiivisen liikkumisen aiheuttama hikoilu tuota ongelmia tehokkaan kosteudenpoiston ansiosta.

Jämäkkä, luja ja kestävä pohja

Lujatekoinen pohja on tukeva ja pitävä mutaisillakin poluilla, mutta miellyttävä kävellä myös kaupunkiolosuhteissa tai koiraa ulkoiluttaessa.

bioDEWIX™ Dry antimikrobinen pohjallinen sekä NZYM™ -teknologian hajun- ja kosteudenpoisto

Antimikrobinen pohjallinen yhdessä NZYM™ -teknologian avulla pitävät kosteuden poissa ja ikävät hajut loitolla, vaikka käyttäisit saappaita päivittäin.

Kevyt EVA-välipohja

Kevyen välipohjansa ansiosta nämä talvisaappaat eivät todellakaan ole raskaat kävellä. Se säilyttää muotonsa ja pehmeytensä myös pakkasilla, jotta askeleesi tuntuisivat miellyttäviltä kaikissa olosuhteissa.