Muck Boot Arctic Adventure Black/Black

Muck Boot Arctic Adventure Black/Black

Paljon enemmän kuin tavalliset kumisaappaat. Muck Boot Arctic Adventure pitää jalkasi lämpiminä myös äärimmäisissä lämpötiloissa. Fleece-vuoratut saappaat joustavat varresta, jotta lämpö ei pääse karkaamaan kengän sisältä. Kevyt EVA-välipohja takaa mukavuuden ja reippaasti kuvioitu kumipohja pettämättömän pidon.

Neopreeni

4mm CR Flex-Foam

Mukavuusalue

-30°C – 10°C

Vuori

Lämmin fleecevuori

Saappaan korkeus (koko 42)

n. 41cm

Välipohja

EVA välipohja

Kokovalikoima

36 - 43

Ulkopohja

Kestävä kumipohja

100 % vedenpitävä

Muck Boot ei tee kompromisseja vedenpitävyyden suhteen. Voit aina luottaa siihen, että saappaasi ovat 100% vedenpitävät kaikissa olosuhteissa.

5 mm:n neopreenivuori takaa joustavuuden

Paksu ja joustava neopreenivuori on omiaan tuomaan lämpöä ilman, että jalan liikkuvuus kärsii. Joustavasti istuva varren yläosa pitää lämmön kengän sisällä, mutta neopreenivuoren ansiosta kosteus poistuu tehokkaasti, jolloin jalkasi pysyvät kuivina ja lämpiminä myös aktiivisessa liikkeessä.

Kevyt EVA-välipohja

Kevyt, iskut vaimentava EVA-välipohja pitää askeleet kevyinä kylminä syys- ja talvipäivinäkin. Se säilyttää muotonsa ja pehmeytensä myös erittäin kylmissä keleissä koko pitkän päivän, minkä ansiosta jalkasi eivät väsy niin herkästi.

Pohja on suunniteltu kovalle alustalle

Pohjan rakenne ja muotoilu on suunniteltu siten, että kengät ovat erittäin mukavat mutta myös pitävät kovilla alustoilla. Kevyeen käyttöön tarkoitetut saappaat ovat itsekin erittäin kevyet, mutta siitä huolimatta varsin suorituskykyiset jopa kovalla pakkasella.