Muck Boot Muckmaster Hi Black

Muck Boot Muckmaster Hi Black

Muckmaster takaa käyttömukavuuden silloin, kun olosuhteet ovat epämukavat. Joustava varsi myötäilee pohjetta, jolloin lämmin ilma pysyy saappaan sisällä ja kylmä ilma sen ulkopuolella. Hengittävä sisävuori sallii kuitenkin jalkojen hengittää, jotta ne pysyvät kuivina säästä riippumatta.

Neopreeni

5mm CR Flex-Foam

Pohjallinen

2mm vaahtoeristys

Vuori

Hengittävä mesh-vuori

Saappaan korkeus (koko 42)

n. 43cm

Välipohja

EVA välipohja

Kokovalikoima

43 - 45

Ulkopohja

MS1 muotoiltu ulkopohja

Mukavuusalue

-30°C – 10°C

100 % vedenpitävä

Muck Boot ei tee kompromisseja vedenpitävyyden suhteen. Voit aina luottaa siihen, että saappaasi ovat 100% vedenpitävät kaikissa olosuhteissa.

5 mm:n neopreenivuori takaa joustavuuden

Paksu ja joustava neopreenivuori on omiaan tuomaan lämpöä ilman, että jalan liikkuvuus kärsii. Joustavasti istuva varren yläosa pitää lämmön kengän sisällä, mutta neopreenivuoren ansiosta kosteus poistuu tehokkaasti, jolloin jalkasi pysyvät kuivina ja lämpiminä myös aktiivisessa liikkeessä.

Lämpöfoami pohjallisen alla pitää varpaat lämpiminä

Pohjallisen alla on erityinen lämpöfoami, joka eristää jalat tehokkaasti kylmyydeltä ja pitää varpaat lämpiminä pitkien loppukauden passipäivien ajan. 2 mm paksu eristekerros on ohut ja huomaamaton käytössä, mutta huomaat sen tehokkuuden kovilla pakkasilla.

Ihanteellinen pohja mutaisille alustoille

Voimakkaasti muotoiltu pohja on pitävä myös mudassa. Koviakin pakkasasteita sietävä pohjamateriaali ei myöskään jäädy kovaksi, joten saappaat eivät ole liukkaat talvellakaan.