Muck Boot Apex Mid Zip Brown/Camo

Muck Boot Apex Mid Zip Brown/Camo

Korkealaatuinen, nilkkapituinen saapas ulkoiluun, metsästykseen ja retkeilyyn. Rullaava mutta jämäkkä ja pitävä pohja tekee tästä jalkineesta erittäin luotettavan märillä poluilla, rantakaislikoissa ja mättäillä.

Neopreeni

5mm CR Flex-Foam

Pohjallinen

bioDEWIX™ antimikrobinen NZYM™-pohjallinen

Vuori

Hengittävä mesh-vuori

Saappaan korkeus (koko 42)

n. 20cm

Välipohja

EVA välipohja

Kokovalikoima

41 - 47

Ulkopohja

Kestävä kumipohja takaa pidon

Mukavuusalue

-0°C – 18°C

100 % vedenpitävä

Muck Boot ei tee kompromisseja vedenpitävyyden suhteen. Voit aina luottaa siihen, että saappaasi ovat 100% vedenpitävät kaikissa olosuhteissa.

5 mm:n neopreenivuori takaa joustavuuden

Paksu ja joustava neopreenivuori on omiaan tuomaan lämpöä ilman, että jalan liikkuvuus kärsii. Joustavasti istuva varren yläosa pitää lämmön kengän sisällä, mutta neopreenivuoren ansiosta kosteus poistuu tehokkaasti, jolloin jalkasi pysyvät kuivina ja lämpiminä myös aktiivisessa liikkeessä.

Kevyeen käyttöön ja vaihtelevaan maastoon suunniteltu pohja

Urheilullinen muotoilu ja vedenpitävät materiaalit. Niistä on todellisen seikkailijan jalkineet tehty. Näiden kenkien avulla voit kulkea pitkään väsymättä, ja pito säilyy erinomaisena myös mutaisilla poluilla.

bioDEWIX™ Dry antimikrobinen pohjallinen sekä NZYM™ -teknologian hajun- ja kosteudenpoisto

Antimikrobinen pohjallinen yhdessä NZYM™ -teknologian avulla pitävät kosteuden poissa ja ikävät hajut loitolla, vaikka käyttäisit saappaita päivittäin.

Kevyt EVA-välipohja

Kevyt, iskut vaimentava EVA-välipohja pitää askeleet kevyinä kylminä syys- ja kevätpäivinäkin. Se säilyttää muotonsa ja pehmeytensä myös kylmissä keleissä koko pitkän päivän, minkä ansiosta jalkasi eivät väsy niin herkästi.